Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
18. března 2024 17:10
Čas čtení 0:48

Šokující objednávka. V balíku z oblíbeného e-shopu dorazila i zkumavka krve

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Šokující objednávka. V balíku z oblíbeného e-shopu dorazila i zkumavka krve
Zdroj: Freepik / Freepik / volně k užití

Američanka si chtěla z internetového obchodu Shein objednat nové šaty. To, co přišlo, ji však velmi zaskočilo.

Kromě objednaného oblečení se v zásilce totiž nacházela i neoznačená zkumavka s krví. Žena celý incident popsala na sociální síti TikTok, video má již přes deset milionů zhlédnutí. V balíku prý našla i poškozenou plechovku fazolí.

18. března 2024 9:10 Čas čtení 0:31 Stažení nebezpečného produktu. Inspekce varuje před tímto hrncem Stažení nebezpečného produktu. Inspekce varuje před tímto hrncem

O nálezu krve informovala policii i laboratoř, ze které má krev pocházet. Ta se nyní snaží dohledat, komu krev patří. K záležitosti se již vyjádřil prodejce Shein. Uvedl, že dle vyšetřování, které ihned po obdržení oznámení zahájili, muselo k manipulaci s objednávkou dojít až poté, co balík opustil budovu firmy. Žena navíc dodala, že se aktivně snaží pomoci vypátrat, co se se zásilkou během přepravy stalo a odkud krev a fazole pochází.

@anna_200.1 Just ordered dresses from SHEIN and the package came with an unidentified human blood sample #foryoupage#fyp#shein#sheinhorrorstories#cdc#biohazard♬ original sound - Anna Marie

Zákaznice se pokusila kontaktovat i přepravní společnost FedEx, která jí balíček doručila. Ta uvedla, že se někdy zásilky při přepravě rozbijí a že zaměstnanci poté dávají věci do jiného balíku, protože špatně odhadnou, ze kterého co vypadlo. 

„Za tuto zkušenost se upřímně omlouváme. Zavázali jsme se, že se zásilkami našich zákazníků budeme zacházet s maximální péčí, a podnikáme příslušné kroky k tomu, abychom tento incident vyřešili,“ uvedli.

Domů
Sdílet
Diskuse