Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vincenc Novák
27. března 2024 10:30
Čas čtení 0:37

Do Česka vtrhne silný vítr. Výstraha platí v těchto regionech

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Do Česka vtrhne silný vítr. Výstraha platí v těchto regionech
Zdroj: PickPik/volně k užití

Až do středečního večera platí v části Česka výstraha před silným větrem, který může dosáhnout rychlosti až 70 kilometrů v hodině.

Výstraha se týká celého území Vysočiny, Pardubického, Jihomoravského, Olomouckého a Zlínského kraje, ale také částí Středočeského (Čáslav, Kutná Hora, Vlašim), Jihočeského (Dačice, Jindřichův Hradec), Libereckého (Frýdlant, Liberec), Královéhradeckého (Dobruška, Hradec Králové, Kostelec nad Orlicí, Rychnov nad Kněžnou) a Moravskoslezského kraje (Bílovec, Bruntál, Frenštát pod Radhoštěm, Frýdek-Místek, Frýdlant nad Ostravicí, Hlučín, Jablunkov, Kopřivnice, Kravaře, Krnov, Nový Jičín, Odry, Opava, Rýmařov, Třinec, Vítkov).

Výstraha je v platnosti do středeční 21. hodiny. 

Meteorologové upozorňují na nebezpečí možného poškození stromů, lesních porostů a menších možných škod na budovách. Nebezpečí představují také uvolněné předměty a zlomené větve, které mohou vést k úrazu. Nutné je také počítat s možnými omezeními v dopravě. 

24. března 2024 11:48 Čas čtení 0:57 Předpověď počasí: V Česku bude až 23 stupňů. Jak bude na Velikonoce? Předpověď počasí: V Česku bude až 23 stupňů. Jak bude na Velikonoce?
Domů
Sdílet
Diskuse