Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
4. dubna 2024 10:00
Čas čtení 0:32

Z Česka se bude létat do Číny. Linka do Pekingu bude obnovena ještě letos

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Z Česka se bude létat do Číny. Linka do Pekingu bude obnovena ještě letos
Zdroj: Flickr/volně k užití

Letecká společnost Hainan Airlines od června nabídne možnost přímé linky z Prahy do Pekingu. Létat se bude třikrát týdně vždy v pondělí, středu a pátek.

Čínský dopravce se do Prahy vrátí 24. června po více než čtyřleté pauze. Potvrdil to na svém Instagramu. Prodej letenek však zatím neodstartoval.

3. dubna 2024 16:17 Čas čtení 0:55 Za pár rostlin konopí pět let pro „staré dědečky“. Petr Pavel zamítl žádost o milost za pěstování marihuany Za pár rostlin konopí pět let pro „staré dědečky“. Petr Pavel zamítl žádost o milost za pěstování marihuany

Dopravu zajistí Airbus A330 pro 292 cestujících. Z Pekingu vyrazí vždy v půl třetí ráno a do Prahy přiletí v 6:45. Opačným směrem odletí ve dvě hodiny odpoledne a v Číně přistane další den v 5:20.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hainan Airlines (@hainanairlines)

Hainan Airlines byly prvním dopravcem, který do Prahy létal. Spojení se otevřelo v září roku 2015. Před pandemií do Česka létaly také Sichuan Airlines a China Eastern. „Podle tehdejšího prezidenta Miloše Zemana bylo otevření linky jedním z úspěchů a plodů české vstřícnosti k čínskému státu. Na lety byl nasazován Airbus A330-300, původně jej aerolinka tři roky ještě kvůli vytížení posílala z Prahy do Bělehradu,“ informoval server Zdopravy.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse