Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
4. dubna 2024 17:45
Čas čtení 0:30

Česká pošta nabízí speciální akci. Balík lze poslat za pár korun, podmínky jsou jednoduché

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Česká pošta nabízí speciální akci. Balík lze poslat za pár korun, podmínky jsou jednoduché
Zdroj: Freepik/volně k použití

Potřebuješ odeslat více balíčků? V dubnu máš jedinečnou příležitost, jak na tom ušetřit.

Balíkovna pro své zákazníky a zákaznice na měsíc duben připravila speciální nabídku. V rámci vyhlášené marketingové akce mohou posílat zásilky za pouhých 30 korun. Pro využití nabídky si stačí stáhnout mobilní aplikaci Balíkovna a zaregistrovat se. Registrace je také možná na webových stránkách Balíkovny.

3. dubna 2024 19:15 Čas čtení 0:35 Chceš si přivydělat? Nedaleko českých hranic hledají nosiče rakví, odměna je víc než příjemná Chceš si přivydělat? Nedaleko českých hranic hledají nosiče rakví, odměna je víc než příjemná

Po úspěšné registraci získáš možnost odesílat balíky na adresu za zvýhodněnou cenu. Akci mohou využít také stávající, již registrovaní zákazníci.

„Tuto speciální nabídku jsme připravili jako poděkování našim stávajícím zákazníkům a zároveň jako pozvání pro nové zájemce vyzkoušet tuto službu,“ uvedl Lukáš Rampas, ředitel Balíkovny. „Balíkovna na adresu je poměrně nová služba a my chceme, aby si ji zákazníci měli možnost vyzkoušet. Věříme, že budou se službou spokojeni, stejně jako s ostatními službami Balíkovny, se kterými je spokojeno více než 90 procent uživatelů,“ dodal.

Zpět
Sdílet
Diskuse