Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
9. dubna 2024 16:00
Čas čtení 0:52

Z Ostravy a Brna do Thajska. Čedok přidal nové letecké spoje

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Z Ostravy a Brna do Thajska. Čedok přidal nové letecké spoje
Zdroj: iStock/volně k užití

Od zimní sezóny se budeš moct do Thajska a na Mauricius dostat i z regionálních letišť v Brně a Ostravě. Lety bude zajišťovat cestovní kancelář Čedok ve spolupráci s letadly společnosti Neos.

„Po úspěšné sezóně v Brně nabídneme v zimě přímé lety na Phuket z obou brněnských letišť,“ uvedl Stanislav Zeman, generální ředitel Čedoku. Thajsko je mezi Čechy stále populárnější, během několika měsíců tam jen společnost Neos přepravila šest tisíc cestujících. „Navíc přidáváme nové spojení na populární ostrov Mauricius v Indickém oceánu, které bude s krátkým mezipřistáním,“ dodal.

9. dubna 2024 12:00 Čas čtení 0:23 Do Česka se vrátí zima. Podle meteorologů může i sněžit Do Česka se vrátí zima. Podle meteorologů může i sněžit

Do destinací budou lidé přepraveni dálkovými letadly Boeing 737-9 Dreamliner se sedaly rozdělenými do třech tříd. Nejdražší business light bude mít polohovatelná sedadla společně s větším místem na nohy, rozšířený výběr cateringu a servis nápojů.

Druhá economy plus bude mít v oddělené části více místa na nohy a v economy se lidé setkají s klasickými podmínkami. Nejdražší třída bude za příplatek o necelých 20 tisíc a economy plus o přibližně pět tisíc korun.

Letadlo, Neos
Zdroj: iStock

Ceny pobytu a letenky na Phuket z Brna nebo Ostravy od Čedoku se v listopadu příštího roku pohybují od 36 tisíc do 67 tisíc na osobu.

Čedok přidal z regionálních letišť i další cesty. Nejvíce novinek se bude týkat Ostravy, cestující se odtud dostanou do sedmi dalších destinací, a to do albánské Tirany, egyptského Marsa Matrouh, italského Lamezia Terme, tuniské Enfidhy, na řeckou Krétu či Thassos a španělskou Fuerteventuru na Kanárských ostrovech.

8. dubna 2024 8:39 Čas čtení 0:41 Evropská komise varuje před nebezpečnou kosmetikou. Po její aplikaci hrozí vážné zdravotní problémy Evropská komise varuje před nebezpečnou kosmetikou. Po její aplikaci hrozí vážné zdravotní problémy

Z Brna se zájemci dostanou mimo Thajsko a Mauricius nově také do egyptského Marsa Matrouh a tureckého Dalamánu.

Domů
Sdílet
Diskuse