Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
11. dubna 2024 16:13
Čas čtení 0:24

Ryanair nabízí bleskový výprodej letenek. Na nákup máš ale málo času

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Ryanair nabízí bleskový výprodej letenek. Na nákup máš ale málo času
Zdroj: Unsplash/Marco López/volně k použití

Letecká společnost Ryanair ve čtvrtek spustila „bleskový výprodej letenek“. Letenky se dvacetiprocentní slevou lze zarezervovat ale jen během čtvrtka, a to na cestu mezi 10. dubnem a 30. červnem.

Z Česka Ryanair nabízí letenky ze čtyř letišť, a to z Prahy, Brna, Ostravy a Pardubic. 

Lety z Prahy nabízí destinace po celé Evropě včetně Skandinávie, Balkánu i Anglie. Z Brna se dostaneš do anglického Londýna a italského Milána, z Ostravy také do Londýna a španělské Malagy a z Pardubic taktéž do Španělska, tentokrát do Barcelony.

11. dubna 2024 9:05 Čas čtení 0:40 Rauch ukončil plánovanou spolupráci s Jasminou Alagič, důvodem byla podpora Pellegriniho Rauch ukončil plánovanou spolupráci s Jasminou Alagič, důvodem byla podpora Pellegriniho

Lety lze vybrat přímo na stránkách Ryanair.com nebo pomocí aplikace Ryanair. Promoakci nelze kombinovat s jinými propagačními cenami ani s žádnou jinou nabídkou promo kódu. Akce se nevztahuje na vnitrostátní lety, přestupní lety a trasy ani na španělské dotované letenky. Více o všeobecných podmínkách nalezneš na webu.

Domů
Sdílet
Diskuse