Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
9. května 2024 8:01
Čas čtení 0:47

VIDEO: Takhle fanoušci Davida Pastrňáka neznají! Místo gólu sundal rukavice a začal se rvát

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Takhle fanoušci Davida Pastrňáka neznají! Místo gólu sundal rukavice a začal se rvát
Zdroj: Getty Images/Maddie Meyer

Boston vyfasoval debakl, tým Bruins prohrál s Floridou v druhém zápase čtvrtfinále 1:6. Fanoušci se v samotném závěru dočkali alespoň bitky s nečekanou účastí Davida Pastrňáka.

Střelec, hračička, obří talent, nový Jágr, současný tahoun Bostonu a jedna z největších hvězd NHL. Davida Pastrňáka můžeme označit mnoha jmény, velký bitkař mezi ně ale rozhodně nepatří. Nicméně když na to dojde, i slavný rodák z Havířova se umí hezky poprat.

8. května 2024 14:03 Čas čtení 0:39 VIDEO: Strašidelný zákrok v NHL. Český útočník těsně unikl neštěstí VIDEO: Strašidelný zákrok v NHL. Český útočník těsně unikl neštěstí

Zatímco jeho tým měl po nečekané a výrazné výhře 5:1 v prvním utkání na ledě Floridy nakročeno do druhého zápasu s daleko lepšími vyhlídkami, fanoušci Bostonu brzy zjistili, že důvod k oslavám byl přece jen ještě předčasný. 

V druhém zápase totiž Florida zcela deklasovala tým Bruins a na svém domácím ledě mu oplatila debakl ještě jedním gólem navíc. Konečný stav tak byl 1:6 pro hosty a čtvrtfinálová série boje o Stanley Cup je před návratem do Bostonu opět vyrovnaná. Že to však bylo velice emotivní, podtrhuje i bitka ze závěru zápasu, které se účastnil střelec Floridy Matthew Tkachuk a právě český kanonýr David Pastrňák. 

Jejich rvačka bez rukavic neměla příliš dlouhého trvání, po pár vteřinách oba skončili na ledě a do situace se vložili rozhodčí. Do kabin tak oba hráči odcházeli jako první. Další střet čeká oba týmy v sobotu v jednu hodinu ráno našeho času.

Domů
Sdílet
Diskuse