Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
9. května 2024 17:41
Čas čtení 0:35

Hororová nehoda na dovolené. Turistka vyklouzla ze ziplinu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Hororová nehoda na dovolené. Turistka vyklouzla ze ziplinu
Zdroj: Unsplash / Ty Downs

V neděli odpoledne došlo v zážitkovém parku Fly Emotion v Itálii k hrozivé nehodě. Ghizlane Moutahir vypadla z bezpečnostního postroje. Pád nepřežila.

Zipline chtěla využít se svými neteřemi. Ty svůj skok absolvovaly před ní, pro jejich tetu se však stal osudným. Po zřícení ze 20 metrů přivolaní záchranáři už jen konstatovali smrt. Případ policie vyšetřuje jako usmrcení z nedbalosti neznámými osobami.

9. května 2024 10:32 Čas čtení 0:37 Letiště v Brazílii zcela zaplavila voda. Po celé zemi zuří ničivé záplavy, situace je mimořádně špatná Letiště v Brazílii zcela zaplavila voda. Po celé zemi zuří ničivé záplavy, situace je mimořádně špatná

Kontroluje i vybavení. „Vyšetřování se bude zabývat tím, zda byla žena správně upevněna do bezpečnostních popruhů a řádně připevněna ke kolébce skluzové lanovky,“ uvedl jeden ze zdrojů. Policisté zkoumají i záběry, které její neteře před plánovaným skokem pořídily. Svou tetu totiž během zážitku chtěly natočit.

Žena se podle dosavadního zjištění zastavila a začala se vzpírat, poté ztratila rovnováhu a spadla. Čeká se tedy i na výsledky pitvy, zda turistka netrpěla například zdravotními problémy. Podle deníku Daily Mail však žena nebyla správně zajištěná. „Bezpečnostní pásy, kterými byla žena připoutána, by měly být dvakrát obmotány kolem jejích ramen a nohou, ale když byla nalezena, byla připoutána pouze horní část těla,“ uvádí.

Domů
Sdílet
Diskuse