Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
17. května 2024 v 17:21
Čas čtení 0:29

Twitter skončil. Sociální síť ode dneška používá novou adresu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Twitter skončil. Sociální síť ode dneška používá novou adresu
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain

Pomalu končí proces přeměny Twitteru na X. Muskova sociální síť, která byla přejmenována loni v srpnu, už používá novou adresu x.com.

Začalo to změnou jména a postupně se měnily termíny, kdy se z tweetování stalo postování. Mezitím však síť stále běžela na původní adrese twitter.com. Právě ta se ale ode dneška automaticky přesměrovává na x.com.

Sám Musk potvrdil, že všechny klíčové systémy už novou URL používají.

Pomocí vyskakovacího banneru síť upozorňuje na to, že zatímco se mění adresa, nastavení soukromí a ochrana osobních údajů zůstávají stejné.

Je možné, že se na stránkách sítě nějaké zmínky o Twitteru ještě objeví, půjde již však o výjimky či přehlédnutí. Donedávna portál pro vývojáře ještě pracoval s názvy jako Twitter Developer Platform nebo Twitter API, ale i na těchto místech vývojáři jména už upravili.

Domů
Sdílet
Diskuse