Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
19. května 2024 v 12:56
Čas čtení 0:33

Předpověď počasí: Česko čekají bouřky a déšť. Podívej se, kolik bude stupňů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Česko čekají bouřky a déšť. Podívej se, kolik bude stupňů
Zdroj: Unsplash/Brandon Morgan/volně k užití

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) zveřejnil předpověď počasí na příští týden. Bude deštivý a zatažený.

V pondělí bude zpočátku polojasno s ojedinělými přeháňkami. Během dne se objeví oblačnost, místy bouřky, hlavně na Moravě. Teploty přes den vystoupají na 21 až 25 stupňů.

19. května 2024 v 10:06 Čas čtení 0:59 VIDEO: Tornádo v Česku. Na Ústecku vytrhalo betonové kostky z chodníku, škody jsou minimální VIDEO: Tornádo v Česku. Na Ústecku vytrhalo betonové kostky z chodníku, škody jsou minimální

V úterý bude nejdříve oblačno, ojediněle přeháňky. Od jihu postupně zataženo, na většině území déšť, místy bouřky. Teploty se budou pohybovat mezi 19 a 23 stupni, v Čechách a na severovýchodě mohou dosáhnout až 26 stupňů. Foukat bude slabý vítr, který v bouřkách přechodně zesílí.

Středa bude většinou zatažená, přinese déšť a přeháňky. Od jihu budou srážky postupně slábnout, ubývat bude také oblačnosti. Přes den bude 17 až 21 stupňů, foukat bude mírný vítr.

Ve čtvrtek bude polojasno až oblačno, místy přeháňky. Teploty dosáhnou 18 až 22 stupňů.

V pátek a během víkendu bude oblačno, místy se mohou objevit přeháňky, ojediněle i bouřky. Přechodně bude polojasno. Teploty se budou pohybovat mezi 19 a 24 stupni.

Domů
Sdílet
Diskuse