Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
22. května 2024 v 11:00
Čas čtení 0:54

Gérard Depardieu zbil jednoho z nejznámějších italských fotografů. Byla u toho i česká herečka

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Gérard Depardieu zbil jednoho z nejznámějších italských fotografů. Byla u toho i česká herečka
Zdroj: Wikimedia Commons (www.badobadop.co.uk)

Francouzský herec Gérard Depardieu byl obviněn z útoku na italského fotografa celebrit Rina Barillariho před jedním z římských barů.

K útoku mělo podle stanice CNN dojít v úterý okolo 14. hodiny před barem na ulici Via Veneto, kde herec večeřel s několika lidmi, mimo jiné i s českou herečkou a producentkou Magdou Vavrusovou. Barillari, který je v římských kruzích znám pod přezdívkou „král paparazzi“, hosty během večeře zřejmě fotil. 

29. dubna 2024 v 13:18 Čas čtení 0:31 Gérard Depardieu byl obviněn ze sexuálního napadení, je ve vazbě Gérard Depardieu byl obviněn ze sexuálního napadení, je ve vazbě

Následný vývoj je předmětem sporu mezi oběma stranami, každý z aktérů však tvrdí, že policii přivolal sám. Devětasedmdesátiletý Barillari tvrdí, že k němu nejprve přiskočila Vavrusová, která jej začala mlátit ještě předtím, než se do bitky zapojil sám Depardieu. 

Podle právničky Vavrusové to měl být Barillari, který do herečky strčil jako první. „Fotograf do mě strčil a dotýkal se rukou mého trupu a hrudníku. V tuto chvíli, kdy podávám stížnost, stále cítím bolest, bylo to velmi násilné,“ uvedla herečka podle CNN v rámci policejního udání. 

Fotograf má s bitkami bohaté zkušenosti 

Rino Barillari začal svoji kariéru paparazziho již v 16 letech a během svého života vydal několik knih obsahujících snímky mnoha celebrit zachycených v ulicích Říma. Patří mezi ně například papežové, prezidenti, ale i hvězdy, jako je Sylvester Stallone, Sharon Stone, Liz Taylor či Frank Sinatra. 

Během své kariéry se stal terčem mnoha útoků. V dokumentu ke svým 70. narozeninám před devíti lety uvedl, že po focení skončil dvěstěkrát na pohotovosti. Na kontě má prý celkem 82 rozbitých fotoaparátů, 11 zlomených žeber a zlomenou stehenní kost. 

Domů
Sdílet
Diskuse