Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
Vincenc Novák
22. května 2024 16:30
Čas čtení 1:33

Hledáš vybavení do bytu, ale nechce se ti utrácet? Stát prodává nábytek za pakatel

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hledáš vybavení do bytu, ale nechce se ti utrácet? Stát prodává nábytek za pakatel
Zdroj: Unsplash/Rogério Toledo/volně k užití

Vybavení nového bytu může přijít zvlášť mladé lidi velmi draho. Ideálním řešením je proto nákup z druhé ruky. Přesně takovou možnost nabízí Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, který na svých stránkách prodává použitelné kousky formou aukce.

Před nedávnem jsme tě upozornili na nabídku nepotřebných nemovitostí, které stát na svém webu prodává. Bylo mezi nimi bývalé nádraží, historická kasárna i zahradní domek. Pokud jsi tedy nabídku využil*a, můžeš si nyní své bydlení i náležitě vybavit. V nabídce jsou postele, skříně i dekorativní předměty. 

Retro skříně 

Pokud miluješ retro, můžeš si v aukci pořídit například tuto trojici použitých skříní z obývacího pokoje. Aktuální cena činí 1500 korun a jejich prohlídku si můžeš domluvit po předchozí telefonické domluvě. 

Místo: Písek

SkříněSkříň Skříň
Zobrazit galerii
(3)

Jídelna jako ze 60. let 

Pro posezení s návštěvou zase skvěle poslouží tato čtveřice retro židliček, k nimž patří také rozkládací stolek. O nábytek je poměrně velký zájem, aktuální cena setu činí šest tisíc korun. I přes o něco vyšší cenovku se však podle nás stále jedná o výhodnou koupi. 

Místo: Písek 

Stůl a židle
Zdroj: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Avantgardní kancelář 

Na své si přijdeš i v případě, že hledáš kancelářské vybavení. Tyto nevšedně vyhlížející hybridy mezi stolem a skříní možná do tvé kanceláře příliš úložného prostoru nepřinesou, určitě však budeš originální. Jejich cena činí 800 korun. 

Místo: Domažlice 

Nábytek
Zdroj: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Křeslo levně

Ke každodenní ventilaci stresu ti skvěle poslouží toto částečně houpací křeslo s dřevěnými područkami a červeným potahem, jehož aktuální cena činí pouhých 150 korun. 

Místo: Tábor 

Křeslo
Zdroj: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse