Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Hledáš vybavení do bytu, ale nechce se ti utrácet? Stát prodává nábytek za pakatel

Trezor 

Aby byly tvé cennosti v bezpečí, můžeš si koupit i tento trezor s podstavcem, který byl podle úřadu pořízen v roce 1994. Jeho stav odpovídá stáří a délce užívání. Za jeho pořízení nyní zaplatíš pět tisíc korun. 

Místo: Havlíčkův Brod 

Trezor
Zdroj: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Hodiny zajímavého tvaru 

Aby ti doma bylo veseleji, můžeš si k nábytku pořídit i nějakou tu dekoraci. Jednou z nich jsou tyto šedostříbrné nástěnné hodiny, jejichž tvar tvoji domácnost rozhodně ozvláštní. Hodiny jsou podle webu v horní části prasklé a jejich funkčnost nebyla zjištěna. Uklidnit tě však může jejich cena, která činí 50 korun. 

Místo: Nový Jičín 

Hodiny
Zdroj: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Čajový servis

A co by to bylo za retro byt bez pořádného porcelánu? Za 420 korun si můžeš pořídit tento starý používaný čajový servis s motivem draka, který se skládá z konvičky s víkem, tácu a čtyř šálků. 

Místo: Praha 

Porcelán
Zdroj: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Vybledlý plakát

Trochu umění do tvého bytu zajisté vnese tento plakát s obrazem Okraj vody od malířky Jeane Duffey. Obraz, který má rozbité plexisklo a není zarámován, si můžeš pořídit již za pouhých 11 korun. Pokud na něm tedy něco uvidíš... 

Plakát
Zdroj: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Více informací a kompletní seznam prodávaného nábytku je dostupný zde

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse