Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
Anna Vondráková
26. května 2024 10:28
Čas čtení 0:35

Předpověď počasí: Bude až 27 stupňů, přijdou ale i bouřky. Podívej se, co nás v příštím týdnu čeká

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Bude až 27 stupňů, přijdou ale i bouřky. Podívej se, co nás v příštím týdnu čeká
Zdroj: Unsplash/Micah Tindell/volně k užití

Příští týden se ponese v podobném duchu jako ten minulý. Očekáváme teploty okolo 20 stupňů, místy až 27 stupňů, zastihnou nás však přeháňky a mlhy.

V pondělí mohou přijít bouřky a přes den bude spíše polojasno až oblačno. Teploty by se však mohly vyšplhat až na 27 stupňů, v noci poté klesnou na 10 až 14.

25. května 2024 17:48 Čas čtení 0:21 Chorvatské pláže opět znečišťují výkaly. Skvrny na moři jsou velké i 150 metrů Chorvatské pláže opět znečišťují výkaly. Skvrny na moři jsou velké i 150 metrů

Oblačno a zataženo nás poté čeká v úterý, ojediněle nás mohou po ránu zastihnout i mlhy, a na západě dokonce meteorologové upozorňují na možné bouřky. Teploty se pak v rámci území mohou lišit, na západě můžeme čekat okolo 15 stupňů, na východě nás však potěší až 27 stupňů Celsia.

Středa bude vypadat podobně. Očekáváme oblačno až polojasno, na Moravě a ve Slezsku i bouřky. Denní teploty by se měly pohybovat mezi 18 a 23 stupni, v noci klesnou až na 6 stupňů.

Změny neočekáváme ani ke konci týdne. Teploty mezi 19 a 24 stupni a místy přeháňky či bouřky hrozí i ve čtvrtek. V pátek a o víkendu by navíc rtuť teploměru mohla klesnout až na 17 stupňů.

Domů
Sdílet
Diskuse