Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eva Thonhauserová
27. května 2024 v 11:50
Čas čtení 0:30

Na český trh se vrací známá oděvní značka

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Známá oděvní značka Pietro Filipi oznamuje svůj návrat na český trh. Investor plánuje rozšířit své služby i do zahraničí včetně Slovenska.

„Značku od společnosti KARA Trutnov, tedy investiční skupiny Natland, nyní odkoupila společnost DaniDarx vlastnící e-shop Trenýrkárna.cz, a to vše s podporou investičního partnera SPM,“ informuje iDnes.cz.

27. května 2024 v 8:45 Čas čtení 0:23 Obchody reagují na hokejové zlato. Nabízí levnější pivo i chléb Obchody reagují na hokejové zlato. Nabízí levnější pivo i chléb

Cílem investora je rychle vrátit značku na trh. Noví majitelé okamžitě uvedli první kolekci oblečení Pietro Filipi: pánské boxerky, plavky, dámské spodní prádlo, ponožky a župany. V případě zájmu zákazníků společnost avizuje postupné rozšiřování portfolia.

Značka Pietro Filipi je na trhu od roku 1993. Špatná manažerská rozhodnutí a krize související s pandemií covidu-19 ji přivedly ke „krachu“. V současné době společnost převzala společnost DaniDarx, která vlastní i známý e-shop se spodním prádlem Trenýrkárna.cz.

Značka v minulosti působila na Slovensku. Dlouhá léta zde měla otevřené kamenné prodejny, později se přesunula pouze do online prostoru. Noví majitelé v současné době plánují expanzi i na slovenský trh.

Domů
Sdílet
Diskuse