Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna-Marie Hanzlíková
2. června 2024 v 9:44
Čas čtení 0:36

PŘEDPOVĚĎ: Kdy se v Česku oteplí? Podívej se, jaké teploty nás příští týden čekají

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
PŘEDPOVĚĎ: Kdy se v Česku oteplí? Podívej se, jaké teploty nás příští týden čekají
Zdroj: pxfuel/CC0/volně k užití

Vlna přívalových dešťů se začátkem nového týdne odezní, celý týden se ale budou místy objevovat přeháňky.

Začátkem týdne tak očekávej jen občasný déšť a přeháňky. V pondělí bude zataženo, nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 14 až 10 °C, nejvyšší denní teploty pak od 20 až 24 °C, informuje Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

1. června 2024 v 16:52 Čas čtení 0:36 Český tanečník Yemi A.D. do vesmíru nepoletí. Japonský miliardář zrušil velkolepou misi Český tanečník Yemi A.D. do vesmíru nepoletí. Japonský miliardář zrušil velkolepou misi

V úterý by se obloha měla začít vyjasňovat. Oblohu čekej oblačnou až polojasnou, jen ojediněle mlhy. Denní teploty očekávej mezi 19 a 23 °C. Na východě lidé pocítí doznívající déšť.

Podobné to bude i ve středu a ve čtvrtek, kdy obloha bude místy až jasná. Noční teploty očekávej mezi 14 a 9 °C, přes den mezi 19 a 24 °C. Přeháňky se objeví už jen na severu a severovýchodě země.

V pátek a o víkendu se dle meteorologů dostaví příjemné teploty, pohybovat se ve dne budou mezi 22 a 27 °C, i noční se budou držet vysoko v rozmezí 14 a 18 °C. Od západu ale budou místy přicházet přeháňky a bouřky. 

Domů
Sdílet
Diskuse