Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
3. června 2024 v 16:21
Čas čtení 0:53

Se skleničkou v ruce mě neuvidíte, prohlásila Schillerová. Lidé teď vytahují její fotky s alkoholem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Se skleničkou v ruce mě neuvidíte, prohlásila Schillerová. Lidé teď vytahují její fotky s alkoholem
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin

Lidé na sociálních sítích obviňují političku ze lži, Schillerová přišla s vysvětlením.

„Nikdy mě nikdo nedostane šanci vyfotit třeba se skleničkou, já nepiju, nikdy, já piju – v podstatě nepiju a jsem téměř abstinent,“ řekla v neděli v pořadu Partie Terezie Tománkové poslankyně a předsedkyně poslaneckého klubu hnutí ANO Alena Schillerová.

3. června 2024 v 13:38 Čas čtení 0:56 Praha kvůli vyšší hladině Vltavy uzavřela protipovodňová vrata, nejezdí ani přívoz Praha kvůli vyšší hladině Vltavy uzavřela protipovodňová vrata, nejezdí ani přívoz

Reagovala tím na nález kokainu na pánských záchodcích v Poslanecké sněmovně. „A na půdě v pracovním procesu a na půdě Poslanecké sněmovny nikdy. Drogy, nevím, co je, vůbec, absolutně. Nikdy jsem se s tím nesetkala,“ doplnila Schillerová.

Její tvrzení ale na sociálních sítích začalo žít vlastním životem. Lidé přišli s fotkami, na kterých je politička zachycena s alkoholem. „Když lžete v takových drobnostech, jak vám má někdo věřit v důležitějších věcech? Ale u vaší sekty je lhaní předpoklad,“ zeptal se na X člen předsednictva STAN Matěj Hlavatý a sdílel koláž vytvořenou z fotek Schillerové. 

Právě Hlavatému ale Schillerová odpověděla: „Těší mě, že mi tak visíte na rtech. Myslela jsem samozřejmě, že mě nikdo neuvidí se skleničkou ve sněmovně. Jinými slovy v práci. A tak jsem to v pořadu i řekla.“ I na tuto odpověď ale přišla reakce v podobě fotografie, kde je Alena Schillerová vyfocena ještě coby ministryně financí během návštěvy Olomouce s panákem slivovice v ruce.

Domů
Sdílet
Diskuse