Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
6. června 2024 v 8:47
Čas čtení 0:38

Po tragické noční nehodě začaly vlaky opět jezdit přes Pardubice. Stále počítej se zpožděním

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Po tragické noční nehodě začaly vlaky opět jezdit přes Pardubice. Stále počítej se zpožděním
Zdroj: TASR / AP / HZSCR

Vlaková doprava v Pardubicích byla po noční nehodě částečně opět obnovena.

V Pardubicích se včera pozdě večer srazil expresní a nákladní vlak, na místě zemřeli čtyři lidé, další tři byli středně těžce zraněni, počet lehkých zranění vystoupal na 20. Doprava v úseku tak byla na několik hodin přerušena a teprve k osmé hodině ranní ji bylo možné obnovit, uvedla Správa železnic.

6. června 2024 v 0:31 Čas čtení 1:03 V Pardubicích se srazil expresní a nákladní vlak. Při nehodě zemřeli čtyři lidé (Aktualizováno) V Pardubicích se srazil expresní a nákladní vlak. Při nehodě zemřeli čtyři lidé (Aktualizováno)

Vlaky byly obnoveny na koridoru mezi stanicemi Pardubice hl. n. a Kostěnice. Vlaky mohou v úseku prozatím využívat jednu traťovou kolej a kolem místa nehody projíždějí sníženou rychlostí. Je však stále třeba počítat s nepravidelnostmi v dopravě.

Podle Správy železnic probíhají ve zbývající části kolejiště práce na odstraňování následků nehody a připravuje se odklizení poškozených vozů. Na místo byl povolán nehodový vlak.

Domů
Sdílet
Diskuse