Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
9. června 2024 v 10:25
Čas čtení 0:32

AKTUÁLNĚ: Policie zadržela muže z Jižní Ameriky. Je podezřelý z vážného trestného činu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
AKTUÁLNĚ: Policie zadržela muže z Jižní Ameriky. Je podezřelý z vážného trestného činu
Zdroj: Policie ČR

V souvislosti s hrozbou teroristického činu na našem území se policii podařilo vypátrat podezřelého muže původem z Jižní Ameriky.

Podezřelý je dle serveru iDnes z vážného trestného činu, více informací bude zveřejněno v pondělí po schůzce bezpečnostní rady státu. Právo na poskytování informací si v trestní věci vyhradilo Vrchní státní zastupitelství v Praze.

9. června 2024 v 9:16 Čas čtení 0:39 Hrozí v Česku teroristický útok? Policie je v pohotovosti, hlídá centrum Prahy i nádraží Hrozí v Česku teroristický útok? Policie je v pohotovosti, hlídá centrum Prahy i nádraží

„Na případu spolupracujeme s dalšími bezpečnostními složkami a v Praze jsme přijali preventivní opatření k zajištění bezpečnosti z důvodu možné hrozby útoku na infrastrukturu,“ uvedla policie na síti X. Bezpečnostní opatření tak stále trvají, podle ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) však již bezprostřední ohrožení nehrozí

V režimu „teror“ byli policisté v Praze od sobotní noci. Podezřelé osoby hlídali na veřejných místech, především v obchodních centrech, autobusových i tramvajových depech MHD či autobusových a vlakových nádražích. 

Domů
Sdílet
Diskuse