Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
17. června 2024 v 12:11
Čas čtení 0:42

Bitka fanoušků na Euru. Fanoušci Anglie a Srbska se porvali na ulici

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Bitka fanoušků na Euru. Fanoušci Anglie a Srbska se porvali na ulici
Zdroj: TASR/DPA

Na zahrádce restaurace v západoněmeckém městě Gelsenkirchen došlo v neděli ke střetu fotbalových nadšenců.

Přivoláni byli i policisté, aby od sebe obě skupiny odtrhli, na místo jich dorazilo přes 200. Kdo s hádkou začal, není jasné, zatčeno bylo zatím sedm Srbů. Britští fanoušci doposud obdrželi jen varování, vyšetřování však ještě není u konce.

„Naši policisté jsou na místě a hovoří s německými kolegy. Náš vyšetřovací tým nyní prověřuje záběry z incidentu a zjišťuje, zda se na něm podíleli občané Spojeného království,“ potvrdil mluvčí policie Spojeného království. Většina účastníků bitky však po příjezdu policie utekla.

17. června 2024 v 9:23 Čas čtení 0:23 Policie postřelila muže v Německu. Jen pár hodin před konáním Eura Policie postřelila muže v Německu. Jen pár hodin před konáním Eura

Několik fanoušků muselo vyhledat lékařskou pomoc, mezi zraněnými je i jeden policista. Podle informací utrpěl zranění hlavy. „Židle, láhve, všechno, co si dokážete představit, se najednou sesypalo na zem,“ uvedl jeden ze svědků.

Kromě tohoto incidentu ze zápas obešel bez dalších konfliktů, srbské i britské fanoušky však hlídala policie, která kvůli zvýšenému nebezpečí fungovala ve speciálním režimu.

Domů
Sdílet
Diskuse