Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
26. června 2024 v 13:11
Čas čtení 0:34

Otevírací doba na státní svátky 5. a 6. července. Můžeš si jít nakoupit?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Otevírací doba na státní svátky 5. a 6. července. Můžeš si jít nakoupit?
Zdroj: Pexels/Gustavo Fring/volně k užití

Plánuješ si jít nakoupit během státních svátků 5. a 6. července? Podívej se, kde všude bude otevřeno.

Příští týden si v pátek připomeneme příchod slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje na Velkou Moravu v roce 863. V sobotu bude následovat státní svátek, který připomíná upálení mistra Jana Husa v Kostnici. Lidé v tyto dny nejdou do práce a mohou si užívat volna, budou mít volno i zaměstnanci obchodů? 

26. června 2024 v 11:40 Čas čtení 1:38 Začíná výstavba tramvají na Václaváku. Jaké výluky tě čekají? Začíná výstavba tramvají na Václaváku. Jaké výluky tě čekají?

Své nákupní návyky příští týden měnit nemusíš, všechny obchody totiž budou otevřené. Zákon o prodejní době v maloobchodě a velkoobchodě, který nařizuje uzavření prodejních míst, jež mají více než 200 metrů čtverečních, se na tyto dny nevztahuje.

 Kdy budou mít obchody zavřeno?

  • 28. 9. Den české státnosti
  • 28. 10. Den vzniku samostatného československého státu
  • 24. 12. Štědrý den
  • 25. 12. 1. svátek vánoční
  • 26. 12. 2. svátek vánoční
25. června 2024 v 9:30 Čas čtení 3:40 Obchodní dům Máj otvírá po dvouleté rekonstrukci. Nabízí sice devět pater zábavy, ale vlastně v něm nenajdeš nic Obchodní dům Máj otvírá po dvouleté rekonstrukci. Nabízí sice devět pater zábavy, ale vlastně v něm nenajdeš nic

V Den boje za svobodu a demokracii, který si připomínáme 17. listopadu, budou mít obchody otevřeno. Na Štědrý den je otevřeno pouze do 12 hodin.

Domů
Sdílet
Diskuse