Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
4. července 2024 v 10:28
Čas čtení 0:37

Česko čeká návrat tropického počasí, udeří ale i bouřky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Česko čeká návrat tropického počasí, udeří ale i bouřky
Zdroj: TASR

Po chladném počasí posledních dnů se do Česka vrací tropické teploty.

Ještě ve čtvrtek bude na většině území oblačno, k večeru se mohou ojediněle objevit i přeháňky. Nejvyšší teploty dosáhnou 18 až 22 stupňů Celsia.

3. července 2024 v 11:00 Čas čtení 4:26 Pizzerie, kvůli kterým se vyplatí přijet do Brna. Čeká tě Itálie na Moravě jak vyšitá Pizzerie, kvůli kterým se vyplatí přijet do Brna. Čeká tě Itálie na Moravě jak vyšitá

V pátek, kdy oslavíme Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje, do Česka dorazí tlaková výše, která s sebou od jihu přinese velmi teplý vzduch. Díky tomu se můžeme těšit na polojasnou oblohu, s nejvyššími teplotami mezi 22 a 26 stupni. Ojediněle se očekává výskyt přeháněk. 

V sobotu, na kterou připadá Den upálení mistra Jana Husa, bude obloha nad Českem polojasná až skoro jasná. Později meteorologové očekávají od západu přibývání oblačnosti, místy se mohou vyskytnout přeháňky a bouřky, které mohou být i silné. Nejvyšší teploty vystoupají na 28 až 32 stupňů Celsia.

3. července 2024 v 13:39 Čas čtení 1:16 ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně?

Mírné ochlazení s sebou přinese neděle, kdy bude oblačno až zataženo. Postupně se na většině území objeví déšť nebo přeháňky, které budou místy i vydatné. Místy se mohou objevit i silné bouřky. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 19 a 24 stupni. 

Domů
Sdílet
Diskuse