Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
4. července 2024 v 14:38
Čas čtení 0:42

Oblíbený řetězec zavírá a hlásí obří výprodej. Podle médií jde o reklamní trik

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Oblíbený řetězec zavírá a hlásí obří výprodej. Podle médií jde o reklamní trik
Zdroj: Wikimedia Commmons/Jiří Matejíček/volně k užití

4. 7. ve 20:00 zavíráme prodejny OKAY. Využij jedinečné příležitosti a nakup vybrané zboží za likvidační ceny na e-shopu i prodejnách.

Přesně tak oblíbený řetězec popisuje novou akci na svých webových stránkách. Za zlomek ceny nabízí například sedací soupravy, postele nebo spotřebiče, v některých případech sleva činí až 74 procent. Akce končí už ve čtvrtek večer, podle Hospodářských novin (HN) jde ale pouze o reklamní trik.

28. června 2024 v 10:52 Čas čtení 0:55 Mrakodrap v Ostravě má být nejvyšší budovou v Česku. Takto bude vypadat Mrakodrap v Ostravě má být nejvyšší budovou v Česku. Takto bude vypadat

„HN o zavření prodejen informoval i obchodní a marketingový ředitel Jan Vyletěl s tím, že související marketingová akce probíhá od 24. června. Na doplňující dotaz, zda se jedná o trvalé uzavření prodejen, neodpověděl,“ píší Hospodářské noviny.

Aktuální prohlášení společnosti i obchodního ředitele naznačují, že jde o kompletní uzavření všech prodejen, podle média tomu tak není.

„Zaměstnanci byli nervózní, jestli se opravdu nepřepíná jen na internetový prodej, ale byli ujištěni, že se jedná o marketingovou akci. Tváří se to jako hromadná zavíračka, ale uzavřou se jen ty prodejny, které prodělávají, ty další opět poté normálně otevřou,“ řekl HN zdroj z firmy.

3. července 2024 v 11:00 Čas čtení 4:26 Pizzerie, kvůli kterým se vyplatí přijet do Brna. Čeká tě Itálie na Moravě jak vyšitá Pizzerie, kvůli kterým se vyplatí přijet do Brna. Čeká tě Itálie na Moravě jak vyšitá

Uzavření některých prodejen je součástí úsporného režimu firmy, která se potýká s řadou problémů. Aktuálně hledá investora, který by pomohl vylepšit skomírající cash flow. Problém má podle HN také s nedůvěrou dodavatelů zboží.

Domů
Sdílet
Diskuse