Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Karolína Fejtová
12. července 2024 v 12:26
Čas čtení 0:50

VIDEO: Fotbalovému fanouškovi, který zranil moderátora ČT, hrozí až tři roky vězení

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Fotbalovému fanouškovi, který zranil moderátora ČT, hrozí až tři roky vězení
Zdroj: ČT Sport

Fanoušek na fotbalovém utkání domácí FC Viktorie Plzeň a Sparty Praha 22. května v rámci soutěže MOL Cup kopl do plastové židle. Tento čin mu dle policistů může zajistit až tři roky odnětí svobody.

42letý muž několikrát kopl do plastové židle, která dopadla na hřiště do zázemí komentátorů České televize a jednoho z nich lehce zranila. Muž je podezřelý z výtržnictví. 

12. července 2024 v 11:12 Čas čtení 0:46 Muž se vymočil v letadlové uličce, let musel nouzově přistát Muž se vymočil v letadlové uličce, let musel nouzově přistát

„Další židle zase skončila na hrací ploše. Vzhledem k tomu, že muž byl v minulosti za stejný trestný čin pravomocně odsouzen, hrozí mu v případě prokázání viny až tříleté odnětí svobody,“ citují Novinky policejní mluvčí Michaelu Raindlovou.

Na videu je vidět, jak první židle dopadá ke komentátorovým nohám. Jen pár sekund nato přilétá druhá židle, která už komentátora trefuje.

Podezřelý muž nebyl jediný, kdo své emoce ze zápasu neudržel, po jeho skončení fanoušci obou týmů vnikli na hřiště a začali se napadat. Pořadatelé nedokázali situaci uklidnit sami, a tak jim na místě pomohli těžkooděnci.

Fanoušci při roztržce házeli všelijaké předměty na hrací pole, fotbalisté utekli do bezpečí. „Nechtěl bych to moc komentovat. Myslím, že to bylo zjevné, co se stalo. Myslím, že základem je, aby se cítili v bezpečí hráči i realizační týmy. A to dnes po závěrečném hvizdu nebylo, necítili jsme se bezpečně na hřišti,“ prohlásil po zápasu pro Českou televizi dánský trenér Sparty Brian Priske.

Záchranáři po zápase řešili několik zranění. Například poranění slečny, která se nadýchala kouře z pyrotechniky, nebo následky pádu menšího billboardu na jednoho z diváků v okolí stadionu.

Domů
Sdílet
Diskuse