Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
12. července 2024 v 11:12
Čas čtení 0:46

Muž se vymočil v letadlové uličce, let musel nouzově přistát

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Muž se vymočil v letadlové uličce, let musel nouzově přistát
Zdroj: American Airlines/propagační materiál/volně k užití

Let společnosti American Airlines ze 3. července byl odkloněn poté, co se 25letý muž obnažil a vymočil v uličce letadla uprostřed letu.

Muž z Oregana byl dle Úřadu státního zástupce USA pro západní okres New Yorku zatčen a obviněn z obnažování. Členové posádky na palubě sdělili, že kvůli mužovu chování byl let odkloněn z původní destinace a letadlo muselo přistát na mezinárodním letišti Buffalo Niagara. Původně mělo cestu ze Chicaga do Manchesteru ve státě New Hampshire.

Uživatel platformy X zveřejnil dvě fotky, které muže při činu zachycují. „A to jen proto, že mu letuška řekla, aby počkal, dokud nezhasne nápis bezpečnostního pásu,“ napsal.

 
Muž se dostavil k soudu a podle kanceláře státního zástupce byl propuštěn na vlastní žádost. Za obvinění, kterému čelí, mu hrozí maximálně šestiměsíční trest odnětí svobody a pokuta pět tisíc dolarů (116 tisíc korun).

12. července 2024 v 8:07 Čas čtení 0:54 VIDEO: Biden omylem označil Putina za prezidenta Ukrajiny. Spletl si i Trumpa VIDEO: Biden omylem označil Putina za prezidenta Ukrajiny. Spletl si i Trumpa
12. července 2024 v 10:03 Čas čtení 0:50 FOTO: V Pardubicích lidé po deštích vyrazili plavat do ulic, objevil se i nafukovací plameňák FOTO: V Pardubicích lidé po deštích vyrazili plavat do ulic, objevil se i nafukovací plameňák
12. července 2024 v 9:01 Čas čtení 0:42 Sesuv půdy v Tatrách si vyžádal dvě oběti. Jednou z nich byla Češka Sesuv půdy v Tatrách si vyžádal dvě oběti. Jednou z nich byla Češka

„Děkujeme členům našeho týmu za profesionalitu a našim zákazníkům za pochopení," cituje Business Insider mluvčí letecké společnosti American Airlines. Let provozovala společnost Enovy Air.

Tento incident je jedním ze stále se rozšiřujícího seznamu příhod s neukázněnými cestujícími na komerčních letech, jejichž počet se po vypuknutí pandemie zvýšil.

Domů
Sdílet
Diskuse