Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Barbora Fábryová TASR
13. července 2024 v 10:35
Čas čtení 0:22

VIDEO: Záběry zachycují pád velkého stanu na Pohodě. Křičící lidé se zachraňovali na poslední chvíli

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Záběry zachycují pád velkého stanu na Pohodě. Křičící lidé se zachraňovali na poslední chvíli
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Silná bouře strhla velkou železnou konstrukci.

Během páteční silné bouřky, která zasáhla i festival Pohoda, bylo zaznamenáno několik škod, včetně spadlého stanu. Ten se zřítil právě ve chvíli, kdy se pod ním během bouřky ukrývaly desítky až stovky lidí.

13. července 2024 v 8:41 Čas čtení 0:31 Letošní festival Pohoda končí. Organizátoři se rozhodli festival zrušit Letošní festival Pohoda končí. Organizátoři se rozhodli festival zrušit

Děsivé video ukazuje, jak silný vítr roztrhal plachtu, pod kterou se nacházelo mnoho návštěvníků, kteří okamžitě utíkali k východu.

Záchranáři ošetřili 15 lidí, z toho dva s vážnějšími zraněními. Byli převezeni do nemocnic v Trenčíně a Považské Bystrici. Jednalo se převážně o poranění hlavy a horních končetin. Policie oznámila, že kvůli pádu stanu zahájí trestní stíhání ve věci obecného ohrožení.

Domů
Sdílet
Diskuse