Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
14. července 2024 v 11:30
Čas čtení 0:41

Předpověď počasí: Česko čekají další tropy, teploty překročí 30 stupňů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Česko čekají další tropy, teploty překročí 30 stupňů
Zdroj: Pexels/Armin Rimoldi/volně k užití

Teploty okolo 30 stupňů a déšť jen ojediněle. Příští týden bude jako dělaný k pohodě u rybníka či bazénu.

V pondělí dle předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) můžeme očekávat jasno až polojasno, noční teploty se budou pohybovat mezi 15 a 19 stupni. Denní teploty pak v Čechách vystoupají na hranici 30 stupňů, na Moravě až na 33.

 

Už v úterý ale mohou přijít přeháňky a bouřky. Srážek pak bude ubývat v průběhu odpoledne. Denní teploty by měly dosahovat 25 až 30 stupňů. O něco tepleji bude opět na jihovýchodě a východě.

14. července 2024 v 8:00 Čas čtení 6:26 Příroda, pivo, občas techno. Tohle jsou nejlepší chill spoty v Brně podle místních Příroda, pivo, občas techno. Tohle jsou nejlepší chill spoty v Brně podle místních

Velmi lehký pokles teplot nás čeká ve středu. Rtuť teploměru by měla maximálně dosáhnout na 29 stupňů Celsia. Noční teploty pak očekáváme v rozmezí 16 a 20 stupňů. Foukat bude slabý proměnlivý vítr s rychlostí okolo čtyř metrů za sekundu.

Podobně se teploty budou pohybovat i ve čtvrtek. Mohou se ale ojediněle přidat i přeháňky a bouřky. Noční teploty klesnou až na 15 stupňů, na západě dokonce na 13.

13. července 2024 v 9:00 Čas čtení 2:31 Do tohoto lesa desítky let nikdo nemohl. Vyraz na čundr, na kterém nepotkáš ani nohu Do tohoto lesa desítky let nikdo nemohl. Vyraz na čundr, na kterém nepotkáš ani nohu

Víkend nás čeká opět tropický a určitě se vyplatí zamířit k vodě. Čekají nás teploty okolo 30 stupňů Celsia. Výjimečně je však mohou narušit přeháňky nebo bouřky.

Domů
Sdílet
Diskuse