Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Karolína Fejtová
17. července 2024 v 12:13
Čas čtení 1:09

Chceš se seznámit, nebo rovnou oženit? Díky Kofole to na festivalech bude možné

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Chceš se seznámit, nebo rovnou oženit? Díky Kofole to na festivalech bude možné
Zdroj: Refresher

Kofola letos na letních festivalech oddává páry jak naostro, tak nanečisto. Na Colours of Ostrava, které probíhá od čtvrtka do soboty, ji najdeš v zóně zvané Náměstí lásky.

Páry, které chtěly být oficiálně oddané na festivalu, musely projít soutěží, v níž sdíleli svůj příběh. „Proč svatba na Colours? Protože jsme spolu 14 let, protože máme dvě krásné a zdravé děti, protože náš příběh píšeme spolu. Protože já vodu čeřím a on ji uklidňuje. Protože vím, že s ním je to v dobrém i ve zlém, je to prostě ten nejlepší parťák do pohody i nepohody. Protože ví, že miluji Kofolu s rumem a že Colours of Ostrava je můj sen,“ sdělila jedna z nevěst Petra Chudlíková.

17. července 2024 v 10:23 Čas čtení 0:58 Podívej se, jak v Česku zdražila oblíbená jídla. Cena průměrného oběda překvapí Podívej se, jak v Česku zdražila oblíbená jídla. Cena průměrného oběda překvapí

Je libo svatba?

Oficiální svatbu na festivalu firma vystrojí devíti párům, které oddá Vladimír Polák, zastupitel, moderátor a herec ze skupiny Tři Tygři. Svatby jsou kromě místa speciální také tím, že na nich nevěsta nemusí mít bílé šaty a muž sako. Kofola na svatbách nechává párům volnou ruku.

„Chceme zbořit stereotyp, že nevěsta musí být v bílém a všechno musí být dokonalé. Nemusí. Naším cílem je, aby tento jedinečný moment byl jen o zamilovaném páru a jeho nejbližších, aby si to užili bez starostí a stresu. Proto jsme se rozhodli pro páry, které s námi sdílely svůj silný příběh lásky, zorganizovat na festivalu úplně kompletní veselku – od přítomnosti matrikáře až po svatební hostinu za zvuků festivalu,“ vysvětluje koncept Eva Stejskalová, manažerka značky Kofola.

Kofola pořádá i neoficiální obřady, takže pokud by ses chtěl*a nechat oddat se svou polovičkou nanečisto, tak můžeš. Loni se této svatby zúčastnilo přibližně 80 párů. A pokud jsi single, tak se můžeš zúčastnit Láskyplné seznamky. Akce se ve stánku pořádají každý den, tedy od čtvrtka do soboty, v 18 a 21 hodin, oficiální svatby Kofola vystrojí na Láskyplný páteček v 15:30.

Náměstí lásky Kofola postavila už na Rock for People v Hradci Králově nebo na slovenské Pohodě. 

Anketa:
Chtěl*a bys mít svatbu na festivalu?
Jasně!
Nechtěl*a.
Jasně!
22 %
Nechtěl*a.
78 %
Domů
Sdílet
Diskuse