Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Ella Petrová
6. září 2024 v 13:15
Čas čtení 0:35

Z Prahy rovnou do Abú Dhabí! Přímé lety budou až čtyřikrát týdně

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Z Prahy rovnou do Abú Dhabí! Přímé lety budou až čtyřikrát týdně
Zdroj: Unsplash/Gary Lopater/volně k užití (ilustrační foto)

Toto spojení spustí aerolinka Etihad Airways.

Do Abú Dhabí se čeští cestující dostanou Boeingem 787-9 Dreamliner. Linka se spustí 2. června příštího roku. Létat bude každé pondělí, středu, pátek a neděli. Letenky jsou již nyní dostupné. Informoval o tom server Zdopravy.

8. června 2024 v 7:45 Čas čtení 0:51 Prázdniny už jsou za dveřmi. Přinášíme tipy na nejlevnější letenky po Evropě Prázdniny už jsou za dveřmi. Přinášíme tipy na nejlevnější letenky po Evropě

Aerolinka Etihad zatím do Prahy vůbec nelétala. Od příštího léta se stane konkurencí pro Emirates a Qatar Airways. Ty létají na Letiště Václava Havla každý den.
 
„Velice nás těší, že se téměř po 11 letech, a také po řadě jednání, podařilo potvrdit spojení Prahy s Abú Dhabí právě s Etihad Airways a jejich Boeingem B787-9 Dreamliner. Aerolinka začne létat do Prahy vůbec poprvé a při této příležitosti je velkým úspěchem i domluvená frekvence letů na 4x týdně. Tímto se naše síť dálkových linek opět rozšiřuje a cestujícím můžeme nabídnout další významnou blízkovýchodní destinaci s velkým lokálním potenciálem a sítí návazných spojů do Asie, Afriky a Austrálie,“ uvedl šéf Letiště Praha Jiří Pos.
 

Abu Dhabi
Zdroj: Kamil Rogalinski/Unsplash/volně k užití
Zpět
Sdílet
Diskuse