Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
17. září 2024 v 7:15
Čas čtení 0:28

Povodeň zasáhla i továrny Kofoly. Společnosti klesají akcie

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Ničivé povodně v Česku se dotkly také Kofoly, nejvíce zasažena byla továrna v Krnově.

Výrobce nápojů zatím škody sčítá, chod firmy ale prý narušen není. Akcie Kofoly nicméně začaly v návaznosti na to prudce klesat.

16. září 2024 v 17:45 Čas čtení 0:50 Operátoři kvůli povodním zavádí neomezená data zdarma. Podívej se, jestli se to týká i tebe Operátoři kvůli povodním zavádí neomezená data zdarma. Podívej se, jestli se to týká i tebe

„V Krnově byl vyplaven sklad obalů. Silná povodňová vlna nám odnesla vratné nerezové sudy, takzvané kegy, které využíváme pro naše čepované nápoje. Za jejich navrácení do Kofoly budeme nálezcům moc vděční! Díky našim obchodním týmům jsme schopni si je vyzvednout kdekoliv po Česku,“ uvedl v tiskové zprávě Jannis Samaras, jeden ze zakladatelů Kofoly a generální ředitel celé skupiny.

„Snažíme se spustit záložní elektrocentrálu, neboť město Krnov je stále bez proudu. V úterý začneme s úklidem a budeme se soustředit na co nejrychlejší obnovení chodu závodu. Zkraje příštího týdne budeme mít jasnější představu, jak dlouho to bude trvat,“ dodal Samaras.

Domů
Sdílet
Diskuse