Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
16. září 2024 v 17:45
Čas čtení 0:50

Operátoři kvůli povodním zavádí neomezená data zdarma. Podívej se, jestli se to týká i tebe

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Operátoři kvůli povodním zavádí neomezená data zdarma. Podívej se, jestli se to týká i tebe
Zdroj: Pxhere/na voľné použitie

Hlavní čeští operátoři se kvůli letošním záplavám rozhodli umožnit svým zákazníkům čerpat neomezená data, aby mohli být v kontaktu se svými blízkými.

T-Mobile

Zřejmě „neštědřeji“ se v době povodní zachoval operátor T-Mobile, který všem svým zákazníkům až do úterý aktivoval neomezená data a volání. Nabídka se týká jak paušálních tarifů, tak i majitelů předplacených karet. 

21. června 2024 v 7:20 Čas čtení 1:13 Jak se orientovat v mobilních tarifech? Neomezená data lze sehnat levněji, někteří platí zbytečně moc Jak se orientovat v mobilních tarifech? Neomezená data lze sehnat levněji, někteří platí zbytečně moc

„Neomezené hlasové i datové služby plošně aktivujeme všem zákazníkům (segmenty B2C – prepaid i postpaid, B2B a VSE) i zákazníkům značek Kaktus, Mobil.cz a innogy Mobil. Mimořádné řešení bude automaticky postupně aktivováno od nedělních 18:00 po dobu největší krize, prozatím do úterních večerních hodin,“ uvedla pro server Mobilmania.cz tisková mluvčí T-Mobilu Patricie Šedivá.

O2

Konkurenční O2 se rozhodlo svoji nabídku cíleně soustředit na obyvatele lokalit, které jsou povodněmi dotčeny. Tamní zákazníci tak dostanou neomezená mobilní data, nikoli však neomezené volání. „O aktivaci všechny dotčené zákazníky informujeme vždy SMS zprávou,“ uvedla tisková mluvčí O2 Veronika Zachariášová.

Vodafone

O mimořádné nabídce informoval v neděli večer prostřednictvím SMS zprávy své zákazníky také Vodafone, který až do 19. září aktivoval všem svým zákazníkům s paušálním tarifem neomezená data. To se však netýká lidí s předplacenou kartou, kteří dostali navíc pouze 1 GB dat.

16. září 2024 v 9:50 Čas čtení 1:00 Povodně si v Česku vyžádaly první oběť. Sedm lidí se pohřešuje Povodně si v Česku vyžádaly první oběť. Sedm lidí se pohřešuje

„Kontakt s rodinou a přáteli je v náročných časech důležitý. Chceme naše zákazníky a zákaznice podpořit, a proto ke všem měsíčním tarifům, které ještě nejsou datově neomezené, dáváme zdarma neomezená data na příští dny,“ vysvětluje mluvčí Vodafone Violeta Lucaová.

Domů
Sdílet
Diskuse