Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Ella Petrová
dnes 23. září 2024 v 14:41
Čas čtení 0:51

Pohřešovanou olympioničku se nedaří najít. Policie si neví rady

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Pohřešovanou olympioničku se nedaří najít. Policie si neví rady
Zdroj: Wikimedia Commons / volně k užití

Téměř dva týdny nikdo netuší, kde se nachází Odile Ahouanwanou, účastnice olympijských her v Londýně a Tokiu.

Před třinácti dny odvezla známá sedmibojařka svého syna ráno do školky v Sotteville-lès-Rouen, ale odpoledne už pro něho nepřišla. Její auto Volkwagen Polo bylo naposledy spatřeno o padesát kilometrů dále v obci Neufchâtel-en-Bray.

23. září 2024 v 12:02 Čas čtení 0:36 Drama v ostravské školce. Jeden z rodičů si vzal učitelku jako rukojmí Drama v ostravské školce. Jeden z rodičů si vzal učitelku jako rukojmí

Policie zahájila vyšetřování po celé Francii. Zpráva se objevuje i na sociálních sítích s žádostí o jakoukoliv informaci, která by dopomohla k vypátrání Ahouanwanou. Zatím je však policie zcela bezradná.
 


Nepomohlo ani pátrání v nemocnicích, na letištích, analýza telefonních hovorů, pomoci se snaží i beninská ambasáda. Policie začala pracovat i s tím, že zmizení sedmibojařky nemusí nutně souviset s trestným činem či nešťastnou událostí.
 
„Indicie, které jsme obdrželi od francouzských úřadů, naznačují, že naše krajanka zmizela dobrovolně,“ citoval web insidethegames.biz bez dalších podrobností mluvčího beninské vlády Wilfrieda Houngbédjiho.
 
„Doufáme, že je živá, v pořádku a nezmizela navždy. Snad bude odhodlaná vybojovat další medaile,“ uvedl mluvčí. Ahouanwanou má za sebou kariéru bývalé fotbalistky a poté národní rekordmanky v sedmiboji, běhu na 100 metrů překážek, ve skoku do výšku i vrhu koulí. V posledních letech trénovala mladé atlety. 

Domů
Sdílet
Diskuse