Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Ella Petrová
dnes 6. října 2024 v 13:34
Čas čtení 0:30

Útok psů v Praze: Agresivní rotvajleři usmrtili jiného psa, pokousali i jednu ženu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Útok psů v Praze: Agresivní rotvajleři usmrtili jiného psa, pokousali i jednu ženu
Zdroj: Wiki Commons/Phil Sangwell/volně k užití

Rotvajleři v Praze uprchli majiteli, stihli usmrtit psa malého plemene. Současně napadli dalšího a dokonce i jeho majitelku.

K incidentu došlo dnes ráno v Šimůnkově ulici na Praze 8. Psi se podle informací policie prokousali skrze plot. „Přijali jsme oznámení o dvou psech na volno, kteří napadají lidi a ostatní psy. Po příjezdu na místo policisté zjistili, že se jedná o dva rotvajlery, kteří se s největší pravděpodobností prokousali skrze plot a utekli majiteli,“ uvedl dle serveru iDNES policejní mluvčí Jan Daněk.

6. října 2024 v 11:00 Čas čtení 0:36 Odborník radí, jak bezpečně platit na internetu. Varuje také před AliExpressem Odborník radí, jak bezpečně platit na internetu. Varuje také před AliExpressem

Psi jsou evidentně velmi agresivní, za krátký čas „na svobodě“ si vyhlídli malého Jack Russel teriéra, kterého usmrtili. Poté ublížili i dalšímu psu s jeho majitelkou, která ho vzala do náručí, jelikož viděla, že se k nim divocí rotvajleři blíží.
 
Policie již dohledala majitele psů. „Policisté se s mužem spojili a ten si zvířata zajistil. Nyní budeme celou věc prověřovat,“ dodal mluvčí policie.

Domů
Sdílet
Diskuse