Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
včera 19. října 2024 v 16:53
Čas čtení 0:42

Muž po divoké honičce pokousal policistu. U sebe měl sáčky s neznámou látkou

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž po divoké honičce pokousal policistu. U sebe měl sáčky s neznámou látkou
Zdroj: pxfuel/CC0/volně k užití

Momentálně mu hrozí až čtyři roky za mřížemi.

Hlídka si muže všimla poté, kdy blízko Milovic zaznamenala osobní auto, které překračovalo povolený rychlostní limit. Muž jim chtěl následně ujet a místy se ulicemi proháněl až rychlostí 180 kilometrů za hodinu, po dálnici D10 ještě dokonce zrychlil na 200 kilometrů za hodinu. Poté, co narazil do obrubníku, zastavil a strážcům zákona se vzdal. Během zatýkání se ale rozhodl pro poněkud neobvyklý útok.

Jednoho z policistů, kteří jej zadržovali, totiž kousnul. Ten si toho podle svých slov nejprve nevšiml. Až později na ruce objevil krev. „Bylo to prokousnuté skrz naskrz,“ uvedl napadený policista Erik Burian pro server CNN Prima NEWS. 

Z preventivních důvodů musel podstoupit krevní testy, další ho čekají za pár dní. Některé nebezpečné nemoci mají totiž delší inkubační dobu. Řidič testy podstoupit odmítl.

3. července 2022 v 14:36 Čas čtení 1:01 VIDEO: Brněnští policisté honili řidiče, který jel na D1 rychlostí 200 km/h. Chtěl se ztratit v centru, zradila ho hustá doprava VIDEO: Brněnští policisté honili řidiče, který jel na D1 rychlostí 200 km/h. Chtěl se ztratit v centru, zradila ho hustá doprava

Za násilí proti úřední osobě momentálně zadrženému hrozí až čtyři roky vězení, je ale možné, že ho čekají další obvinění. V autě u něj totiž hlídka našla sáčky se zatím neznámou krystalickou látkou. Podrobena bude odbornému zkoumání. Pokud v ní policisté najdou nějaké ilegální složky, odsedí si řidič pravděpodobně ještě delší trest.

Domů
Sdílet
Diskuse