Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Ella Petrová
včera 21. října 2024 v 10:02
Čas čtení 0:41

V Plzni byla brutálně zavražděna mladá lékařka. Měl se o to postarat její kolega

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Plzni byla brutálně zavražděna mladá lékařka. Měl se o to postarat její kolega
Zdroj: Wikimedia Commons / volně k užití

Od nedělního večera policie řeší případ zavražděné lékařky. Našli ji v jejím bytě společně s podezřelým, který má být její profesní kolega.

Uvnitř bytu nacházejícího se v městské části Vinice kriminalisté okolo půlnoci našli ubitou ženu a také muže, který se pokusil podřezat si žíly.

„Od včerejšího dne se v Plzeňském kraji zabýváme dalšími zvlášť závažnými zločiny vraždy, přičemž se v jednom případě jedná o vraždu ve stadiu pokusu, v druhém případě pak bohužel o dokonaný trestný čin,“ uvedli policisté v pondělí ráno na sociální síti X.


Po pachateli policie pátrala již od nedělního podvečera, protože tehdy napadl a svázal do kozelce jinou ženu, ke které přišel na návštěvu do jejího bytu. Žena se naštěstí osvobodila a okamžitě si zavolala pomoc.

20. října 2024 v 17:23 Čas čtení 0:34 Šťastlivec vyhrál v loterii 420 milionů korun. Pohádkové peníze mu přinesla tato čísla Šťastlivec vyhrál v loterii 420 milionů korun. Pohádkové peníze mu přinesla tato čísla

Lékařce bylo okolo třiceti let, pracovala v plzeňské fakultní nemocnici. Podezřelý je primářem tamtéž. Znali se spolu. Poté, co muž ženu brutálně umlátil, se pokusil o sebevraždu, utrpěl ale jen menší zranění. Případ se nyní prověřuje.

Domů
Sdílet
Diskuse