Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
dnes 20. října 2024 v 13:40
Čas čtení 0:57

Překážel při sexuálních orgiích. Slovenský pár brutálně týral dvouletého chlapce

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Překážel při sexuálních orgiích. Slovenský pár brutálně týral dvouletého chlapce
Zdroj: Unsplash / Luke Pennystan / volně k užití (ilustrační foto)

Slovenská policie řeší případ týrání dvouletého chlapce. Dítě mělo na těle mnoho poranění včetně popálenin od cigaret, škrábanců a modřin. Ubližovat mu měla matka se svým partnerem.

O mrazivém případu informoval web Crime.sk. Podle něj měla dvojice ubližovat chlapci dlouhodobě. Kromě popálenin od cigaret, odřenin a modřin utrpěl malý Lukáš z Třebišova na východě Slovenska i několik zlomenin.

20. října 2024 v 12:54 Čas čtení 0:48 Expert vysvětluje, jak se projevuje otrava houbami. Otrávit se můžeš i jedlými Expert vysvětluje, jak se projevuje otrava houbami. Otrávit se můžeš i jedlými
19. října 2024 v 15:31 Čas čtení 0:59 Američana považovali za mrtvého. Probral se, když mu z těla vyndávali orgány Američana považovali za mrtvého. Probral se, když mu z těla vyndávali orgány
19. října 2024 v 12:26 Čas čtení 0:32 Český řetězec stahuje z prodeje rajčata, lidé by je neměli konzumovat. Podívej se, jestli je nemáš doma Český řetězec stahuje z prodeje rajčata, lidé by je neměli konzumovat. Podívej se, jestli je nemáš doma

Na hrozivé chování rodičů měla upozornit chlapcova teta, která na sociálních sítích zveřejnila šokující fotografie zuboženého dítěte. Podle ní se její bratr rozešel se svou bývalou přítelkyní a matkou dítěte. Ta si následně našla přítele, který Lukáše týral. Ona tomu, dle slov tety, měla pouze nečinně přihlížet.

Trestní oznámení podal chlapcův dědeček, který má nyní dítě v péči. Podle něj k týrání docházelo, protože Lukáš páru „překážel při sexuálních orgiích“. Muž měl ubližovat i Lukášově matce.

18. října 2024 v 14:49 Čas čtení 0:48 „Je ztělesněním byrokratického zla.“ Elon Musk se opřel do české političky „Je ztělesněním byrokratického zla.“ Elon Musk se opřel do české političky

Případem se zabývá policie. Pokud se dvojici vina prokáže, hrozí jim až 15 let ve vězení. „Kriminální policie v Trebišově přijala v této souvislosti trestní oznámení a případ prověřuje jako podezření ze spáchání trestného činu týrání osoby blízké a osoby svěřené do péče,“ uvedla mluvčí košické policie Jana Mesárová.

„O porušení práv dítěte byl současně písemně informován úřad práce, sociálních věcí a rodiny v Trebišově. Vzhledem k citlivosti případu a osobě poškozeného nebudeme do ukončení vyšetřování poskytovat k věci další informace,“ dodala.

Není to jediný případ, který slovenská policie v nedávné době řešila. Na Trnavsku letos na jaře odhalila brutální týrání čtyř malých dětí. Otec měl děti bít páskem a řetězem, trestal je dlouhým hladověním. Při prohlídce bydliště objevila policie zámky nejen na pokojích, ale také na lednici.

Domů
Sdílet
Diskuse