Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
ČTK
včera 22. října 2024 v 7:03
Čas čtení 0:46

Vstupenky na červencové závody MotoGP v Brně by mohly být v prodeji v listopadu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vstupenky na červencové závody MotoGP v Brně by mohly být v prodeji v listopadu
Zdroj: wikimedia commons/ Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0/volně k použití

Návštěvnost se očekává vyšší než v posledním ročníku před koronavirovou pandemií, kdy činila téměř 190 tisíc lidí.

Vstupenky na závody MotoGP v Brně, které se pojedou příští rok v červenci, by mohly být v prodeji v listopadu. Novinářům to dnes řekl prezident pořádajícího Autoklubu České republiky Jan Šťovíček.

21. října 2024 v 10:02 Čas čtení 0:53 Brutální případ pokusu o vraždu v Plzni. Primář napadl mladou lékařku, podle policie přežila (Aktualizováno) Brutální případ pokusu o vraždu v Plzni. Primář napadl mladou lékařku, podle policie přežila (Aktualizováno)

Ten usiluje o to, aby vstupenky byly v prodeji ještě před Vánocemi. Od závodů mistrovství světa, která se do Brna po pěti letech vrátí, si slibuje vysokou návštěvnost. „Po závodech je určitě nějaký hlad, zájem o ně se navíc zvyšuje i v jiných evropských státech. Brno má obrovskou výhodu v geografické poloze, je blízko ze Španělska i Lotyšska,“ míní.

Vedle prodeje lístků se pořadatel nyní zabývá také třeba zajištěním ostrahy nebo marketingem. Za několik dní také plánuje podat žádost o dotaci od Národní sportovní agentury (NSA). „Počítám, že do konce roku bychom měli mít rozhodnutí vlády, zda akci podpoří a případně jakou částku stát poskytne,“ dodal Šťovíček. Premiér Petr Fiala (ODS) v létě uvedl, že půjde o vyšší desítky milionů korun.

21. října 2024 v 13:02 Čas čtení 0:15 Na Olšanských hřbitovech proběhne uložení ostatků osamělých zemřelých do obecní hrobky Na Olšanských hřbitovech proběhne uložení ostatků osamělých zemřelých do obecní hrobky

Město i kraj podpoří závody ročně 35 miliony korun, což schválila v předchozích týdnech obě zastupitelstva. Dohromady 70 milionů poskytnou samosprávy každý rok po dobu pěti let, plyne z memoranda. Podle Šťovíčka je to v celkovém rozpočtu akce zhruba 25 až 35 procent. 

Domů
Sdílet
Diskuse