Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Martina Havranová
26. února 2023 19:41
Čas čtení 0:51

Uříznuté končetiny hongkongské influencerky byly nalezeny v ledničce. Policie zadržela bývalého manžela a další podezřelé

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Uříznuté končetiny hongkongské influencerky byly nalezeny v ledničce. Policie zadržela bývalého manžela a další podezřelé
Zdroj: Getty Images/Kevin Frayer

V souvislosti s její vraždou policie zatkla čtyři lidi. Důvodem brutální vraždy jsou údajně finanční spory.

Tělesné pozůstatky modelky a influencerky Abby Choi byly nalezeny v lednici v domě ve vesnici Lung Mei, přibližně 27 kilometrů od hongkongské čtvrti Kowloon. Jednat se mělo o končetiny. Influencerka byla pohřešována od středy minulého týdne a policie v pátek zveřejnila hrozivé detaily o jejím úmrtí, informují stanice BBC a deník The Guardian.


V souvislosti s její vraždou policie zatkla čtyři lidi. Její bývalý manžel byl zatčen v sobotu, když se pokoušel opustit město lodí. Den předtím policie zatkla jeho rodiče i staršího bratra. Podle slov policejního dozorce Alana Chunga, kterého citovala agentura AFP, měla oběť a rodina jejího bývalého manžela mnoho finančních sporů.

Policie dále uvedla, že v domě se našly i dva hrnce s dušeným masem, o kterých se předpokládá, že obsahují lidskou tkáň, a stále pátrají po chybějících částech těla zesnulé. Na místě činu zajistili také nůž na maso, elektrickou pilku a kusy oblečení.


Modelka Abby Choi se na sociální síti Instagram prezentovala luxusním životním stylem. Nedávno byla na titulní stránce monackého magazínu L'Officiel Monaco a zhruba před měsícem se zúčastnila módní přehlídky Ellie Saab v Paříži.

Domů
Sdílet
Diskuse