Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
18. dubna 2023 v 16:56
Čas čtení 0:46

Video: Žena pašovala drogy pomocí kočky převlečené za mimino

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Video: Žena pašovala drogy pomocí kočky převlečené za mimino
Zdroj: Shutterstock/Lesya Dyatlova

V oblečení kočky žena ukryla pět balíčků N-methylefedrinu.

Bizarní případ řešili v minulém týdnu policisté ve městě Nižnij Tagil v Rusku. Chytili tam dealerku, která pašovala drogy pomocí kočky převlečené za malé mimino. O případu informoval server EuroNews.

Žena nechtěla budit podezření, s kočkou v dětském oblečení se jí povedl opak 

Podle serveru NewsFlare musela žena vyzvednout velkou zásilku drog. Aby nevzbudila podezření, oblékla svou domácí kočku do dětského oblečení a zatepleného fusaku, aby vypadala jako kojenec. Kromě ní si vzala také svou dceru. Policisté zadrželi podezřelou v rekreační oblasti na okraji města, kde přechodně pobývala. V oblečení kočky žena ukryla pět balíčků N-methylefedrinu. 

Další vyšetřování zavedlo policii do bytu ženy, kde mimo jiné objevila elektronické váhy, obalové materiály, ale i plastové nádoby a balíčky se zakázanými látkami. Žena je v současné době v policejní vazbě a čelí obvinění z obchodování s drogami a jejich držení. Podle předpokladů policie není místní obyvatelkou a k manipulaci s drogami ji navedl nejmenovaný zaměstnavatel. 

Domů
Sdílet
Diskuse