Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Radka Klučárová
22. dubna 2023 17:00
Čas čtení 0:33

Instagram přichází se zásadní novinkou pro všechny. Zjednoduší nám život

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Instagram přichází se zásadní novinkou pro všechny. Zjednoduší nám život
Zdroj: Unsplash/Solen Feyissa/volně k užití

Dosud bylo možné přidat pouze jeden odkaz.

Instagram přichází s novinkou. Po letech projde výraznou aktualizací funkce „link v biu“ pro přidávání hypertextových odkazů. Uživatelé tak nově budou moci přidávat až pět odkazů do popisu profilu současně, informují The Verge a CNET.

Dosud tato funkce umožňovala přidat pouze jeden odkaz. Po její aktualizaci a změně volali uživatelé dlouhá léta. Generální ředitel společnosti Meta Mark Zuckerberg novinku označil za „pravděpodobně jednu z nejžádanějších funkcí“.

16. ledna 2023 8:57 Čas čtení 6:48 Omezování času na telefonu může zlepšit kvalitu života. Víme, jak na to Omezování času na telefonu může zlepšit kvalitu života. Víme, jak na to

Na rozdíl od Facebooku Instagram neumožňuje přidání odkazu přímo do popisu příspěvků. Před časem nastala změna v přidávání odkazů do 24hodinových instagramových příběhů, a to prostřednictvím nálepky. Dlouhodobé ukládání většího množství odkazů však způsobovalo problémy tvůrcům a firmám, které svou práci na této platformě prezentují.

Ani tato funkce zatím není dokonalá. Bezprostředně po návštěvě profilu se uživatelům zobrazí pouze první odkaz. K tomu, aby se dostali i k ostatním, se musí proklikat přes tlačítko „více“.

Domů
Sdílet
Diskuse