Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Kristýna Dobiášová ČTK
4. května 2023 14:03
Čas čtení 0:39

Žiješ v Praze? Dej si pozor, policie hledá nebezpečného uprchlíka, nesnaž se ho zadržet

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Žiješ v Praze? Dej si pozor, policie hledá nebezpečného uprchlíka, nesnaž se ho zadržet
Zdroj: Policie ČR

Pražští policisté pátrají po 27letém Vojtěchu Svobodovi, který se ve středu nevrátil z vycházky do psychiatrické nemocnice v Bohnicích. Informace mohou lidé volat na linku 158.

Muž je dlouhodobým uživatelem drog a pod jejich vlivem je nebezpečný okolí, uvedla Policie ČR. Lidé by se proto neměli pokoušet hledaného sami zadržet, ale mají volat tísňovou policejní linku 158.

4. května 2023 13:00 Čas čtení 3:28 Gay pár prosil o pomoc s dopadením útočníků z Majálesu. Podobná napadení nejsou ojedinělá, queer Čechy zákon nechrání Gay pár prosil o pomoc s dopadením útočníků z Majálesu. Podobná napadení nejsou ojedinělá, queer Čechy zákon nechrání

Ztratil se v okolí stanice metra Háje

Muž, který je v psychiatrické nemocnici umístěn nedobrovolně, odešel ve středu kolem 14:00 na plánovanou vycházku. Informuje ČTK. Svému doprovodu se ztratil v okolí stanice metra Háje v Praze 4. „Jedná se o pacienta, který je dlouhodobým uživatelem omamných a psychotropních látek, pod jejichž vlivem je velmi nebezpečný ostatním osobám,“ uvedl mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Pohřešovaný muž
Pohřešovaný muž. Zdroj: Policie ČR

Hledaný Vojtěch Svoboda je hubený, přibližně 180 centimetrů vysoký. Má vyholené vlasy a na levé tváři vytetovaný křížek. Tetování má i na rukách. Zvláštním znamením je i jeho ráčkování a fakt, že se muž „pohybuje v bojové pozici“. Na sobě má modrou mikinu Adidas, černé tepláky s bílými proužky stejné značky, bílé mokasíny nebo černo-zlaté pantofle.

3. května 2023 21:00 Čas čtení 2:48 OBRAZEM: „Věřme obětem.“ Prahou prošel pochod za 12 000 znásilněných ročně OBRAZEM: „Věřme obětem.“ Prahou prošel pochod za 12 000 znásilněných ročně

Informace, které by mohly vést k dopadení hledaného, mohou lidé volat na tísňovou linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse