Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
16. května 2023 v 10:40
Čas čtení 0:28

ČHMÚ vydal výstrahu před extrémním počasím. Polovinu území zasáhne vydatný déšť

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
ČHMÚ vydal výstrahu před extrémním počasím. Polovinu území zasáhne vydatný déšť
Zdroj: Unsplash/Atilla Bingöl/volně k užití

Meteorologové vydali výstrahu před vydatným deštěm, který by měl zasáhnout východní polovinu republiky. Extrémní počasí můžeme očekávat mezi úterní čtvrtou hodinou odpolední a středeční desátou hodinou ranní.

ČHMÚ varuje před vydatným deštěm, který bude od úterního odpoledne převládat na východní polovině republiky. Výstraha platí pro Jihočeský, Královéhradecký, Pardubický, Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský a Moravskoslezský kraj a pro Kraj Vysočina.

15. května 2023 v 19:23 Čas čtení 0:38 Chceš znát látky, které znečišťují tvé okolí? ČHMÚ vydal přehlednou mapu Chceš znát látky, které znečišťují tvé okolí? ČHMÚ vydal přehlednou mapu

Ve všech označených krajích hrozí kvůli dešťovým srážkám nízký stupeň nebezpečí. Déšť by měl ustat ve středu kolem desáté hodiny ranní. 

Meteorologové varují před sníženou viditelností. Za deště doporučují snížit rychlost jízdy autem a jet velmi opatrně.

Domů
Sdílet
Diskuse