Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
17. května 2023 19:04
Čas čtení 0:26

Honička s paparazzi málem skončila katastrofou, svěřili se Harry a Meghan

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Honička s paparazzi málem skončila katastrofou, svěřili se Harry a Meghan
Zdroj: Wiki Commons/Northern Ireland Office

V úterý se vévoda a vévodkyně ze Sussexu a její matka Doria Ragland málem stali oběťmi autonehody. Prostřednictvím svého mluvčího se s tím svěřili poté, co je v New Yorku pronásledovali „agresivní paparazzi“.

„Včera večer byli vévoda a vévodkyně ze Sussexu a Doria Ragland součástí málem katastrofické automobilové honičky, kterou zapříčinili velmi agresivní paparazzi,“ uvedl ve středu mluvčí páru.

17. května 2023 18:02 Čas čtení 0:29 Obrazem: Sever Itálie sužují zničující záplavy, tisíce lidí musely opustit své domovy Obrazem: Sever Itálie sužují zničující záplavy, tisíce lidí musely opustit své domovy

Incident se odehrál během cesty na předávání cen neziskové organizace Ms. Foundation for Women. Meghan si na akci převzala cenu Woman of Vision, kterou dostala za svou práci. Ve své řeči motivovala ženy k boji za rovnoprávnost, píše The Guardian

Podle mluvčího trvala honička dvě hodiny a bylo kvůli ní ohroženo několik dalších vozidel, chodců, a dokonce i dva členové policejního sboru. „Ačkoliv být známou osobou s sebou nese jistou dávku předpokládané pozornosti od veřejnosti, nikdy by to nemělo zasahovat do bezpečí dané osoby,“uvedl mluvčí. 

Domů
Sdílet
Diskuse