Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
21. května 2023 15:58
Čas čtení 0:30

VIDEO: Násilník v Praze sexuálně napadl ženu, hledá ho policie. Poznáváš ho?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Násilník v Praze sexuálně napadl ženu, hledá ho policie. Poznáváš ho?
Zdroj: Screenshot/Policie ČR

Policie žádá o pomoc při pátrání po muži s východním přízvukem, který v Praze sexuálně napadl ženu. Pokud ho poznáš, ozvi se na linku 158.

Policie v neděli požádala veřejnost o spolupráci při pátrání po muži, který v Makedonské ulici v Praze 9 sexuálně napadl ženu. Násilníka zachytily bezpečnostní kamery.

Hledaný muž napadl ženu 8. března krátce po šesté hodině večer v bytovém domě na pražském Proseku. Na schodišti k ní z ničeho nic přistoupil a svou rukou jí několikrát sáhl na genitálie. Poškozená se ale ubránila a z místa utekla. Poté na ni měl muž pokřikovat s východním přízvukem. Muži hrozí v případě dopadení a odsouzení za trestný čin znásilnění až pětiletý pobyt za mřížemi.

V souvislosti s incidentem policisté zveřejnili na svých webových stránkách video, na kterém je násilník zachycen. Pokud podezřelého poznáš nebo jsi byl*a svědkem této události, kontaktuj policii na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně. 

Domů
Sdílet
Diskuse