Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Kristýna Dobiášová
14. června 2023 7:29
Čas čtení 0:35

„Všechny nás to vyděsilo.“ Žena zaklepala na rakev během vlastního pohřbu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
„Všechny nás to vyděsilo.“ Žena zaklepala na rakev během vlastního pohřbu
Zdroj: Flickr/Fredrik Andreasson/na voľné použitie

76letá žena, která byla v ekvádorské nemocnici prohlášena za mrtvou, překvapila příbuzné. V průběhu smutečního obřadu zaklepala na rakev, píše The Guardian.

„Všechny nás to vyděsilo,“ uvedl Gilberto Barbera pro agenturu AP. Podle lékařů je stav jeho matky i nadále vážný. Bella Montoya byla přijata v pátek do nemocnice poté, co utrpěla možnou mrtvici a zástavu srdce a dýchání. Lékař ji prohlásil za mrtvou, jelikož nereagovala na resuscitaci. Barbera následně obdržel matčiny doklady totožnosti a úmrtní list.

Po pěti hodinách začala rakev vydávat zvuky, popisuje Barbera

Rodina ji následně převezla do pohřebního ústavu. Později uspořádali smuteční obřad, který ale přerušily zvuky ozývající se z rakve. „Bylo nás tam asi dvacet,“ uvedl Barbera. „Asi po pěti hodinách smutečního obřadu rakev začala vydávat zvuky. Matka byla zabalená v prostěradle a narážela do rakve. Když jsme se k ní přiblížili, viděli jsme, že těžce dýchá.“

12. června 2023 19:20 Čas čtení 0:53 V Čechách žily „vlčí děti“, neměly jména ani rodná čísla. Otec pěstoval půl tuny marihuany V Čechách žily „vlčí děti“, neměly jména ani rodná čísla. Otec pěstoval půl tuny marihuany

Příbuzní ženu odvezli zpět do nemocnice. Ekvádorské ministerstvo zdravotnictví nyní vyšetřuje lékaře, který se na jejím případu podílel. Bude také vytvořená technická komise, která přezkoumá, jak nemocnice vystavuje úmrtní listy.

Domů
Sdílet
Diskuse