Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Barbora Fábryová
14. června 2023 v 10:22
Čas čtení 1:00

Zmizel šéf známé slovenské cestovní kanceláře. Klíče od auta vrátil rodině poštou, poslední stopa vede k bufetu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Rodině poslal v obálce všechny klíče a také klíče od auta, ve kterém odjel. Vozidlo mezitím našli opuštěné.

Slovenská policie aktuálně pátrá po 39letém jednateli známé cestovní kanceláře Danny GOtravel Danielu Markovi. Organizace Záchranný systém Slovensko informuje, že Marka podle rodiny naposledy viděli v pondělí 5. června v Borech v Bratislavě. Od té doby o něm nikdo neslyšel a všechna jeho telefonní čísla jsou nedostupná.

Podle slov rodiny Marko v poslední době čelil obrovskému stresu. I proto si mysleli, že se chce jen vyvětrat do přírody, protože si s sebou sbalil kolo a stan.

„Ve schránce jsem však našla obálku, ve které mi poslal všechny své klíče i s klíči od auta, ve kterém odjel. Z razítka na obálce se nám podařilo zjistit, že byla poslána z pošty ve Velkých Levárech,“ informuje jeho rodinná příslušnice na sociální síti. Rodina se proto vydala pátrat do okolí.

Cestovní kancelář prosí o pomoc

Zmizení jednatele potvrdila i cestovní kancelář Danny GOtravel. Na sociální síti prosí každého, kdo má o Markovi jakékoli informace, aby se obrátil na policii.

V příspěvku však firma promluvila i ke svým klientům: „Velice nás mrzí aktuální situace, ale jakmile budeme vědět víc, budeme vás o tom informovat zde na facebookové stránce. Klienti, kteří se nedostali ke službám, jak měli, se mohou obrátit na policii.“

31. května 2024 v 15:30 Čas čtení 3:42 Co si pustit o víkendu: Čekání na Bridgertony ti zkrátí jiná kostýmní romance a vlny udělá i nový true crime Co si pustit o víkendu: Čekání na Bridgertony ti zkrátí jiná kostýmní romance a vlny udělá i nový true crime

Daniel měl na sobě v době zmizení černé tričko s krátkými rukávy, tmavě šedé dlouhé kalhoty, černo-šedé boty a batoh s logem Ironman. V bufetu v Malých Levárech prodavačka rodině potvrdila, že si tam Marko ještě 5. června koupil radler, když na místo dorazil na kole. V úterý se navíc podařilo vypátrat opuštěné auto pohřešovaného muže.

Záchranný systém Slovensko
Zdroj: Záchranný systém Slovensko
Domů
Sdílet
Diskuse