Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Kristýna Dobiášová ČTK
29. června 2023 v 11:27
Čas čtení 0:30

Hromadná nehoda blokovala dopravu v Karlových Varech. Jak se můžeš situaci vyhnout?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hromadná nehoda blokovala dopravu v Karlových Varech. Jak se můžeš situaci vyhnout?
Zdroj: Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD)

Tři osobní auta a jedno nákladní se srazily ve čtvrtek ráno na průtahu Karlovými Vary. Nehoda komplikovala dopravu.

Aktualizováno: Po 10:20 bylo místo nehody s opatrností průjezdné, uvedl Bílek pro ČTK. Likvidace následků ale pokračuje.

Podle krajského policejního mluvčího Jana Bílka dopravu řídí policie. Před místem nehody se ale vytvořila kolona. Informuje o tom ČTK.

Komplikace budou trvat nejméně hodinu

Uzavřenou část průtahu je možné objet přes Dvory po Závodní ulici nebo přes Chebskou ulici. Podle zjištění ČTK ale auta, která už na dálnici před místem nehody najela, zůstávají stát v koloně. Likvidace následků nehody má trvat nejméně hodinu.

28. června 2023 v 19:54 Čas čtení 0:44 Na filmový festival v Karlových Varech přijel Russell Crowe Na filmový festival v Karlových Varech přijel Russell Crowe

Havarovala tři osobní auta a nákladní vozidlo. Na místě jsou složky integrovaného záchranného systému. Průběžnou dopravní situaci můžeš sledovat zde. Tento týden se v Karlových Varech koná filmový festival. Jedním z hostů je i australský herec Russell Crowe, který do České republiky dorazil již ve středu.

Domů
Sdílet
Diskuse