Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Koucká ČTK
11. července 2023 17:08
Čas čtení 0:35

Policie dopadla muže, který na Letné znásilnil dívku. Skrýval se v zahraničí

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie dopadla muže, který na Letné znásilnil dívku. Skrýval se v zahraničí
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Policie v pondělí dopadla v rakouském Linci pětadvacetiletého cizince, po kterém pátrala v souvislosti se znásilněním ženy na pražské Letné. Informuje o tom ČTK.

„Na základě získaných poznatků a dalšího šetření se kriminalistům podařilo zjistit, že hledaný muž odjel z naší republiky do Rakouska,“ popsala mluvčí policie Eva Kropáčová. Muže, který byl v Česku jako turista, policisté vypátrali a následně zadrželi ve spolupráci s rakouskými kolegy.

18. června 2023 16:00 Čas čtení 2:45 Co dělat, když tě někdo začne osahávat na veřejnosti: Pomůže ti, když budeš křičet a prát se? Ptali jsme se expertů Houdkových Co dělat, když tě někdo začne osahávat na veřejnosti: Pomůže ti, když budeš křičet a prát se? Ptali jsme se expertů Houdkových

„V současné chvíli probíhá řízení o jeho vydání do České republiky. Po jeho vydání budou probíhat výslechy a další úkony v rámci trestního řízení a z tohoto důvodu v současné chvíli nebudeme k celé věci poskytovat žádné bližší informace,“ dodala Kropáčová. Poděkovala zároveň veřejnosti i médiím za pomoc při pátrání.

3. března 2023 6:00 Čas čtení 7:15 „Vždyť se ti to líbilo.“ Mluvili jsme se ženami, které pod vlivem alkoholu prožily negativní sexuální zkušenost „Vždyť se ti to líbilo.“ Mluvili jsme se ženami, které pod vlivem alkoholu prožily negativní sexuální zkušenost

Jak jsme tě již informovali, policie dříve zveřejnila, že mladou ženu 17. června v brzkých ranních hodinách brutálně fyzicky napadl a poté i znásilnil muž, který v noci předtím navštívil hudební akci u pražského metronomu, tedy letenského „kyvadla“. Poté se odebral na Štefánikův most, kde oslovoval kolemjdoucí ženy. Za znásilnění mu hrozí až deset let vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse