Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
21. června 2023 12:40
Čas čtení 0:29

Video: Policie pátrá po muži, který znásilnil ženu na Letné. Poznáváš ho?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Video: Policie pátrá po muži, který znásilnil ženu na Letné. Poznáváš ho?
Zdroj: Policie ČR

Pražská policie ve středu zveřejnila video muže, který je podezřelý ze znásilnění ženy v pražských Letenských sadech. K tomu mělo dojít v noci z pátku na sobotu. Policisté pátrají i po možném svědkovi činu.

Pražští policisté zveřejnili popis muže, který se měl dopustit brutálního znásilnění ženy na pražské Letné. Má jít o muže, jenž se účastnil akce Antigona Night Shift u kyvadla. Následně měl oslovovat ženy na Štefánikově mostě. Podle policejního mluvčího Richarda Hrdiny předcházelo znásilnění brutální napadení oběti. 

Muž je vysoký 180 až 185 centimetrů a na sobě měl světlou košili, bílé kalhoty a bílé tenisky. „S největší pravděpodobností se jedná o podezřelého ze zvlášť závažného zločinu mravnostního charakteru,“uvedl Hrdina. Pachateli hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. 

21. června 2023 6:00 Čas čtení 6:18 „Přikázal mi, abych si tam strčila ještě dlouhou dýku.“ Bestie z Brna zavraždila muže a jeho partnerku brutálně znásilňovala „Přikázal mi, abych si tam strčila ještě dlouhou dýku.“ Bestie z Brna zavraždila muže a jeho partnerku brutálně znásilňovala

Detektivové pátrají i po možném svědkovi události. „Druhý muž s longboardem v ruce je svědek celé události, který by mohl poskytnout klíčové informace k dopadení pachatele,“ dodal Hrdina. Informace o obou mužích můžou lidé hlásit na linku 158. 

Domů
Sdílet
Diskuse