Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kateřina Viková
18. července 2023 15:28
Čas čtení 0:32

Video: Hasičům, kteří byli na cestě k tragické nehodě na D2, zablokovali cestu řidiči kamionů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Cesta k pondělní tragické nehodě dvou autobusů na dálnici D2 u Brna nebyla podle hasičů nic jednoduchého. Cestu jim totiž nejednou blokovaly kamiony.

K tragické nehodě došlo na dálnici D2 u Brna, kdy do autobusu společnosti FlixBus na lince z Budapešti do Prahy zezadu narazil jiný vůz. Na místě zemřel jeden člověk a dalších 76 lidí je zraněných, z toho čtrnáct vážně. 

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému (IZS) a u tak závažné nehody bylo obzvláště důležité, aby se na místo dostaly včas. To však komplikovali někteří řidiči, kteří svými vozy blokovali uličku, již jsou účastníci dopravního provozu povinni utvořit právě v případě projíždějících aut složek IZS.

17. července 2023 16:59 Čas čtení 1:11 Po nehodě na dálnici D2 jsou desítky zraněných, jeden člověk zemřel. Byl aktivován traumaplán (Aktualizováno) Po nehodě na dálnici D2 jsou desítky zraněných, jeden člověk zemřel. Byl aktivován traumaplán (Aktualizováno)

Dálnice byla v místě nehody uzavřena v obou směrech na několik hodin. Plně zprovozněna byla po jedenácté večer. Do autobusu společnosti FlixBus, který mířil z Budapešti do Prahy, zezadu narazil jiný vůz. 

Domů
Sdílet
Diskuse